Recept

Moj prvi recept, i odmah ovdje na početku da naglasim inspirirati ću vas samo s namirnicama, količinu vi sami za sebe odredite. Jer bojim se da ćete završiti okrugli kao krumpir ako napišem i količinu. Krumpir! Zato ne. Neću toliko odgovornosti preuzeti na sebe. Jer Anđe iz Svijetkrumpirovaca ima mali želudac i nmg. reći Anđe pojedi dva graška. Anđeeee… Ok, idemo dalje.

Moji recepti su jednostavni. Nema kompliciranja, zamrzni, odmrzni, sačekaj, lagano zagrijavaj, dodaj 20g bjelanceta, promješaj vrhom žice i s lijeve strane dodaj…Stop. Ne. Komplicirano je to. Trebaju nam što brži i jednostavniji recepti.Ajmooo..

Prvo zelena salata. Nakon što je kupim detaljno je operem, sitno izrežem i spremim u frižider. Tako može da stoji nekoliko dana, a i kada je planiram jesti ne gubim dodatno vrijeme na to. Sljedeće je slanutak ili čičerike. Čičerike je slovenski naziv za slanutak. Tamo sam ih prvi put probala i od tada u mome životu postoje čičerike jer tako zvuči zabavnije. Dodamo na kockice izrezan avokado, maslinovo ulje, mljevene orahe i suncokretove sjemenke. Prijatno!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s