Novi trendovi za predstojeću sezonu

IMG_0925Nova sezona, novi početak. Volim početke. Početci su super. Zapravo kad razmislim sve je bolje u početku. Upoznaš nove ljude, super su. Otvoriš teglu nutelle, tegla je puna. Koristiš novi gel za tuširanje, mirišeš kokos čokolada. Nova pjesma objavljena, poslušaš je toliko puta da je čuješ I kada je ne slušaš.

Ali na vrhu je početak sezone ili drugim riječima ljubav na prve cipele. Barem na početku sezone imam dobar izgovor zašto opet kupujem nove cipele. Nova sezona je, trebaju mi ove cipele. Sad između nas, Žene uvijek imaju dobar razlog da kupe nove cipele. Jednostavno nam trebaju te proljetne, svijetle cipele, one idu uz sve. A zamisli tek reakciju mojih prijateljica kada ih vide. One me potpuno razumiju, ako ništa drugo, gore su nego Ja. Zamisli samo koliko ću češće da izlazim vani I provodim vrijeme u prirodi I na svjezem  zdraku. Dakle, ove cipele su definitivno dobre I za zdravlje. Ja trebam njih I one trebaju mene. Pogledaj ove tamne, super su. U njima ću izgledati kao ozbiljna poslovna samostalna žena koja čvrsto stoji s nogama u životu. Ljubav je to. Ali tek ove sportske, ludim, stvorene su da ti kažu Andrea počni da se baviš sportom. Gdje to vodi? Da počnem s trčanjem I završim u San Francisku na maratonu. Ove patike jednostavno jesu. I kad bolje razmislim u duši sam oduvijek sportski tip. Sportski tip je moje drugo ime. Ove patike su definitivno investicija, s novim patikama za bolje sutra.

Opustite se sada malo, bez obzira na godine nikada ne dozvolite da izgubite ljubav prema svome životu I sebi. Ljubav prema novim cipelama. Čemu biti ozbiljan I glumiti strogo organiziranu poslovnu osobu koja ima sve pod kontrolom I zna reći Ne.  Recite Da novim cipelama I život će vama reći Da, jer život nisu jedne cipele.

Ivanashion

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s