Ja sam jedna velika sreća

Moj prvi post,,, moj prvi blog, blog post, post blog. 😮

Pa dobro ljudi, šta je na kraju nedjelje? Ponedjeljak. Šta je na kraju ponedjeljka? Utorak. Na kraju svih krajeva je jedan novi početak. Početak eto šta je na kraju. I eto, za početak lagano se upoznajmo, odnosno ja pišem, a vi mene upoznajte.

Volim ja svoj život. Meni pravo zabavno. Stalno pozitivaa, good vibes, optimizam i tako to. Šta da vam kažem? Dobar sam ja to posao obavila. Pa da! Istraživala, isprobavala, izdržavala, isprepadala se, izmakela, odmakela, isplakala, ispovjedila,,, otišla, vratila se, unišla i izašla kroz vrata, čitala knjige sa svih strana,,, pa valjda je to sve dovoljno da vam iznesem svoje mišljenje, teorije, zaključke i da potaknem baš vas na istraživanje.
Razradit ću različite teme. Teme vezane za osjećaje, uspjeh, optimizam, humor, važnost zdrave prehrane, tjelesne aktivnosti- debljanje, mršavljenje, mišićna masa, objasniti zašto, kako, kada,,, te što su zapravo ti hormoni sreće, zašto volim tamnu čokoladu, što mislim o zelenom čaju i bijeloj boji.  Vi sebi podvucite markerom najbitnije i odletite u život.

A ako se budemo dobro slagali, strpati ću vas u kofer i putujemo zajedno.

5 misli o “Ja sam jedna velika sreća

  1. Dobro došla!
    Verujem da sam jedna od retkih osoba koja se bori protiv fraza- recenica koje se prenose s kolena na koleno. Po mom miišljenju kraj i početak nikada ne mogu biti isto, i nikada neće.
    Oprosti na ovom prvom, mozda grubom komentaru, uvek se trudim da dajem iskrene komentare.
    Nemoj odustajati, pisi, citamo se!

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s